Amylon - Kypřící prášek do pečiva bezlepkový BIO, 12 g

Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku. Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody. Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek.

Skladem
Kód: 30144
Značka: BrainMax
8 Kč / ks 7 Kč bez DPH
Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.01 kg
EAN: 8594006668255
30144 amylon kyprici prasek do p
Novinka Tip

Amylon - Kypřící prášek do pečiva bezlepkový BIO, 12 g

Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku. Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody. Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek.

Rozdíl bezfosfátového a fosfátového prášku:

  • běžný kypřicí prášek
    – kyselou složkou je fosforečná sůl (také obsažená v tavených sýrech nebo práškových směsích na výrobu nápojů)

  • kypřicí prášek bez fosfátů
    – kyselou složkou je vinný kámen (vinnan draselný), vysráží se ve formě krystalků ve vinných sudech
    – zásaditou složkou je jedlá soda
    – dále obsahuje jenom kukuřičný škrob v biokvalitě

Složení

Kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Balení

12 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: