BrainMax Pure Kokosový cukr BIO, 250 g

Ikonka BIOIkonka Gluten-FreeIkonka Vegan

 

Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Kokosový cukr má nízký glykemický index (35), takže nezvyšuje tolik hladinu krevního cukru jako bílý cukr a tím je vhodný k slazení i pro diabetiky.

Skladem
Kód: 999989
Značka: BrainMax
79 Kč / ks 71 Kč bez DPH
Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.25 kg
EAN: 8594190021515

Přírodní alternativa k řepnému cukru

Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní prebiotikum, které je prospěšné pro střevní mikrobiom. Pomáhá vyživovat zdraví prospěšné bakterie a tím je pro nás daleko větším přínosem pro náš mikrobiom než řepný cukr.

Kokosový cukr

Nektar z květů kokosové palmy

Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Výsledkem je kokosový cukr v BIO kvalitě pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Kokosový cukr
 

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1640 kJ / 385 kcal
Tuky < 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g
 
Sacharidy 92,4 g
- z toho cukry 87 g
Vláknina < 1,7 g
Bílkoviny 9,3 g
Sůl
 
0,43 g

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!

Složení: Kokosový cukr

Původ: Indonésie

Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.

Hmotnost: 250 g

 

Recepty :
 

Krtkův dort

 
krtkuv dort

Postup

  1. Horkovzdušnou troubu zapneme, aby se vyhřála na 180 °C. Nachystáme si formu na dort a vystelme pečícím papírem.
  2. Rozdělíme si vajíčka na žloutky a bílky.
  3. Vyšleháme bílky a poté utřeme žloutky s kokosovým cukrem. Smícháme špačkovou mouku, prášek do pečiva a mléko.
  4. Těsto vlijeme do nachystané formy a dáme péct do předehřáté trouby. Těsto pečeme asi 20 minut.
  5. Upečený korpus poznáme tak, že se lehce odklápí od dortové formy a že se těsto nelepí na špejli.
  6. Než se těsto upeče, nachystáme si krém. Šlehačku s tvarohem vyšleháme do tuha.
  7. Připravíme si puding ve 100 ml mléka, který poté necháme vychladnout.
  8. Smícháme šlehačkovou směs s pudinkem a nalejeme na vydlabaný korpus.
  9. Na krém posypeme rozdrobený korpus.
  10. Domácí krtkův dort dáme do lednice a necháme alespoň 2 hodiny ztuhnout.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: