BrainMax Pure Lyofilizované mango, BIO, 45 g
Mango je jedním s nejvíce pěstovaných plodů v tropických a subtropických oblastech. Lyofilizací je také zachována přirozená chuť, barva, vůně i struktura plodů. BrainMax Pure Mango si zachovává všechny živiny, má mnohem delší trvanlivost, příjemně sladkou chuť a vůni. Mango je v BIO kvalitě a pochází z ekologického a udržitelného zemědělství.
Doporučení: S lyofilizovaným ovocem a zeleninou pracujeme za speciálních podmínek. Lyofilizované produkty by neměly být vystaveny více než 40% vlhkosti. Proto doporučujeme lyofilizované ovoce a zeleninu buď ihned zkonzumovat nebo uzavřít do vzduchotěsné nádoby, která nepropustí vlhkost ani světlo.
Důvod slevy : Expirace 10/23
Kategorie: | Novinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
BIO původ pro vyšší dávku vitamínů bez chemie
Nasládlá chuť a také obsah vitamínů A, C a E, které patří mezi antioxidanty. Mango je také bohaté na vlákninu a enzymy. Žádné konzervanty, přidaný cukr, nebo aromata. Vybrali jsme pro vás mango sušené mrazem v BIO kvalitě, které neobsahují chemii (pesticidy, těžké kovy), neboť jsou vypěstovány v ekologickém zemědělství.
Chuť čerstvého manga díky lyofilizaci
Lyofilizace je šetrný způsob sušení ovoce mrazem, kdy dochází k odstranění veškeré vody z plodů. Zůstává uchována chuť, barva i důležité vitamíny a minerály. Oproti sušenému ovoci chutnají lyofilizované plody jako čerstvé!
Mango je bohaté na enzym amylázu, který se podílí například na štěpení sacharidů.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1538 kJ / 363 kcal |
Tuky | 0,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 82 g |
- z toho cukry | 72 g |
Vláknina | 8,4 g |
Bílkoviny | 3 g |
Sůl | <0,01 g |
BIO certifikace CZ-BIO-001
Naše mango má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 100% BIO lyofilizované mango
Původ: Srí Lanka
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 45 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.