BrainMax Pure Lyophilized Cherries, Lyofilizované višně, BIO, 45 g
Višně vynikají svou kyselou chutí, neboť obsahují mnoho vitamínu C, dále jsou bohaté na betakaroten, antokyany a podporují trávicí procesy. Díky šetrnému sušení mrazem si višně uchovávají chuť, barvu, vůni i zdraví prospěšné látky. Plody neobsahují škodlivou chemii (pesticidy, dusičnany), protože jsou produktem ekologického zemědělství, kde je používání chemie zakázáno.
Doporučení: S lyofilizovaným ovocem a zeleninou pracujeme za speciálních podmínek. Lyofilizované produkty by neměly být vystaveny více než 40% vlhkosti. Proto doporučujeme lyofilizované ovoce a zeleninu buď ihned zkonzumovat nebo uzavřít do vzduchotěsné nádoby, která nepropustí vlhkost ani světlo.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
BIO původ pro vyšší dávku vitamínů bez chemie
Svěží kyselá chuť je zárukou vysoké dávky vitamínu C. Obsahují také vitamín B či jód, vápník, železo a draslík. Vybrali jsme pro vás višně sušené mrazem v BIO kvalitě, které neobsahují chemii (pesticidy, těžké kovy), neboť jsou vypěstovány v ekologickém zemědělství.
Chuť čerstvých višní díky lyofilizaci
Lyofilizace je šetrný způsob sušení ovoce mrazem, kdy dochází k odstranění veškeré vody z plodů. Zůstává uchována chuť, barva i důležité vitamíny a minerály. Oproti sušenému ovoci chutnají lyofilizované plody jako čerstvé!
Nejen chutné, ale také zdraví prospěšné, plné vitamínů. Navíc pomáhají s tvorbou spánkového hormonu melatoninu.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1472 kJ / 348 kcal |
Tuky | < 0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 75 g |
- z toho cukry | 41 g |
Vláknina | 9,5 g |
Bílkoviny | 6 g |
Sůl | 0,02 g |
BIO certifikace CZ-BIO-001
Naše lyofilizované višně mají BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 100% BIO lyofilizované višně.
Původ: Polsko
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 45 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.