BrainMax Pure Pesto Genovese, bazalkové pesto, BIO, 950 g
BrainMax Pesto Genovese je lahodné bazalkové pesto vyrobené z několika BIO ingrediencí v čele s bazalkou genovese spolu s extra panenský olivovým olejem, mořskou solí, kešu ořechy a piniovými oříšky. Pesto je vyrobeno z ingrediencí pocházejících z ekologického zemědělství a je ideální pro ochucení těstovin, polévek, rajčat nebo jako pomazánka na pečivo.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Pro milovníky středomořské stravy
Bazalka je jednou z nejoblíbenějších bylinek středomořské kuchyně, známá svou velmi aromatickou, peprně nasládlou vůní. Když se smíchá s extra panenským olivovým olejem, kešu ořechy a piniemi vznikne bohatá a intenzivní, chuť výborného bazalkového pesta.
Do čeho můžete pesto použít?
Jedna z nejznámějších italských omáček pochází z oblasti Ligurie. Bazalka Genovese je specifická odrůda bazalky, která je charakteristická svými velkými, jasně zelenými a hladkými listy, které mají intenzivní, sladkou a lehce kořeněnou vůni. Tradičně se pesto používá k ochucení těstovin spolu s parmezánem nebo k masu. Je také výborné jako pomazánka na jednohubky, bruschetty a toasty nebo k dochucení rajčatových polévek.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2064 kJ / 501 kcal |
Tuky | 49 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 7,2 g |
Sacharidy | 6,3 g |
- z toho cukry | 1,7 g |
Vláknina | 12,3 g |
Bílkoviny | 5,6 g |
Sůl | 1,8 g |
BIO certifikace CZ-BIO-001
Naše pesto má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 45% zpracovaná bazalka s olejem* (32% bazalka*, extra panenský olivový olej*, mořská sůl, antioxidant: kyselina askorbová), extra panenský olivový olej*, kešu ořechy*, piniové ořechy*, regulátor kyselosti: kyselina mléčná. *produkt ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy arašídů. Minimální trvanlivost (číslo šarže) uvedena na sklenici.
Původ: Itálie
Skladování: Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v lednici.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.