BrainMax Pure Sugo, BIO, 180 g
BrainMax Pure Sugo je tradiční lehká rajčatová omáčka, která se zpracovává ze zralých rajčat dle originální italské receptury a je vyrobena z BIO surovin. Tento bohatý rajčatový základ je doplněn o extra panenský olivový olej, sušená rajčata, artyčoky, černé olivy a bazalku. Sugo můžete použít na těstoviny, pizzu, lasagne, bruschettu, dušená jídla, polévky, marinády, omáčky k masu, rizoto i sendviče a panini či piadinu. Dodá vašim pokrmům autentický italský nádech a bohatou rajčatovou chuť.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Pravé italské sugo?
Zaklad suga tvoří zralá rajčata s přidáním extra panenského olivového oleje, sušených rajčat, artyčoků, černých oliv a bazalky. Tím si sugo získává svou nezaměnitelnou, intenzivní chuť. Sugo můžete použít jako základ na pizzu a lze také použít k přípravě omáček na těstoviny nebo ke kuskusu.
Zdroj lykopenu
Rajčata po uvaření obsahují velké množství lykopenu. Antioxidantu, který ocení především náš cévní systém, protože lykopen má na starost, kromě jiného, i elasticitu cév. A podstatné je také to, že tepelně upravená rajčata mají lykopenu výrazně více než rajčata čerstvá.
Recepty s tímto produktem
Energetická hodnota |
|
Tuky |
|
- z toho nasycené mastné kyseliny |
|
Sacharidy | 9 g |
- z toho cukry | 4,8 g |
Bílkoviny | 2,4 g |
Sůl | 1,9 g |
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 34% rajčatová dužina*, 23% rajčatový protlak*, 11% dvojitý rajčatový koncentrát*, extra panenský olivový olej*, 8,0% rehydratovaná sušená rajčata* (5,7% sušená rajčata*, voda), 5,7% artyčoky*, 5,7% černé olivy bez pecky*, zpracovaná bazalka* (1,6% bazalka*, extra panenský olivový olej*), sůl, antioxidant: kyselina askorbová), sůl. Může obsahovat pecičky nebo úlomky pecek. *produkt z ekologického zemědělství.
Původ: Itálie
Skladování: Datum minimální trvanlivosti (číslo šarže) na nádobě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v lednici.
Hmotnost: 180 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.